hits

juni 2015

Eksperimenterer på nye plattformer

Hei igjen,

i dag har jeg eksperimentert med å legge ut noen presentasjoner på slideshare.  Har du vært innom der?  Det er faktisk en veldig inspirerende og nyttig sosial plattform hvor folk deler presentasjoner innenfor ulike temaer. 

Her kan du se hvordan det ble seende ut da jeg publiserte et foredrag som jeg opprinnelig holdt i høst, men som jeg har finpusset på i ettertid:



Logger du deg inn der, er det mulig å bla seg fra plansje til plansje og la seg inspirere eller orientere om whatever tema presentasjonen omhandler.

Her er en lenke til presentasjonen min hvis du har lyst å kikke på den;

Lenke til presentasjonen her

Jeg la i tillegg ut et foredrag som jeg holdt for Grønt Kvinnenettverk i mars, og et som jeg nylig holdt om professorrollen for kvinnelige professorkandidater ved HBV.

Dermed er jeg tilstede på slideshare - one more social media platform down, still many to go!!

Siden sist har jeg prøvd meg litt på twitter også - og det er en utfordring. 

Når skal man favoritte, like og retweete?  Merker at jeg ikke kan 'normene', dermed føler jeg meg usikker. Jeg blir rett og slett redd for å dumme meg ut (!)

Men jeg oppdaget at det passer bedre med meningsytringer på Twitter enn på Facebook, så jeg tror nok at jeg kommer til å trene meg på å være der også.

Nok om meg - hva med deg??

Hvordan er ditt forhold til sosiale medier om dagen? Har du noen planer om hva du vil utforske i tiden fremover?

Hadde vært hyggelig å høre fra deg i kommentarfeltet under.

Chiao for denne gang

beste hilsen Irm

, Bærum

Hei, og velkommen til bloggen min! Jeg har jobbet på ledelsesfeltet lenge - så lenge at jeg har sluttet å gjengi hvor mange år det er, haha. Jeg elsker fag og kunnskap og ønsker å spre mine kunnskaper og innsikter til flest mulig fordi verden trenger mer positivt lederskap. Jeg mener fremtidens lederskap handler om evne, vilje og handlekraft til å skape en mer positiv og bærekraftig fremtid, og til å mobilisere andre til å gjøre det samme. Jeg er stolt av min doktorgrad i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole i Bergen, selv om skolen er enten hatet eller eller elsket blant folk flest. Det meste er ikke som man tror! Selv om jeg i dag er akademiker og en lykkelig medarbeider på Høyskolen Kristiania, er jeg ikke en som elsker teorier for teorienes skyld. Ledelse og lederskap utøves i praksis, og derfor har jeg viet min karriere til å bidra inn på kurs, programmer, tiltak, og prosjekter for praktikere og studenter i ledelse og lederskap. Jeg drømmer om å inspirere folk til å realisere drømmene sine, men uten å være blåøyd og naiv. Endring og innovasjon krever hardt arbeid, og går sjelden etter planen. Men det er så viktig!Det er vi selv som skaper morgendagen gjennom våre handlinger i dag. Her på bloggen skriver jeg med ujevne mellomrom om det som engasjerer meg, god lesning og takk for at du kom innom! Irmelin

Kategorier