hits

september 2014

Nye prosjekter - gårsdagens foredrag og alt mulig annet spennende

Det er snart slutten av september og jeg har ikke vært innom bloggen min på snart et år.  Jeg vet ikke om du eller noen andre har savnet mine blogginnlegg, jeg merker selv at jeg ikke går rundt og savner å lese andres blogger, eller følger med hvor ofte de poster ting, men setter pris på det når det kommer noe interessant eller til inspirasjon.  Håper det er sånn for deg også! 

Grunnen til at jeg ikke har blogget er flere, men kanskje først og fremst at jeg har brukt tiden og energien på et nytt og spennende prosjekt som involverer en ny sosial plattform, bok og andre spennende ting.  

Etter at jeg leverte inn avhandlingen min 1. mars (den ble godkjent!! og skal snart forsvares på NHH i Bergen), fikk jeg så sykt mye energi og skrivelyst.  Selv om jeg hadde jobbet døgnet rundt de siste ukene før innleveringen og egentlig var helt utslitt, tror jeg at jeg var så lettet over å sette sluttstrek, at det gav meg en enorm skriveboost.  Så jeg skrev og skrev, og det er denne skrivingen som har dannet utgangspunktet for prosjektet; Bok til moderne kvinner og irmelindrake.tv som skal lanseres om ikke så altfor lenge.

I går holdt jeg mitt første foredrag om tematikken, på Flying Friday i regi av Active Edge, og det var en skikkelig bra opplevelse - takk til alle som var der så tidlig på morgenen! Og takk for gode spørsmål. En utrolig gøy opptur var det da en av tilhørerne kom opp til meg etterpå og gav meg et gavekort på kroppsbehandling for 2500 fordi hun hadde blitt så inspirert. Livets små og store gleder!

En annen opptur var det at John hadde fått laget en musikkvideo med opptak vi hadde gjort til tv-serien, som ble utrolig kul. Kanskje litt kleint å være hovedrollen i en musikkvideo, men det føltes faktisk ikke sånn!  Jeg tror jeg har kommet et langt skritt videre når det gjelder å heve meg over mitt eget ego og ikke ta ting for personlig (les Eckhart Tolles bok En ny jord, så skjønner du hva jeg mener).   

Uansett, mye som skjer om dagen, så jeg må videre!  Likevel ikke glemme å være tilstede i øyeblikket, for det er her og nå livet leves. 

Her kommer noen bilder fra det som har skjedd i det siste og som har med det nye prosjektet å gjøre.   

Ønsker deg alt det beste og takk for at du stakk innom igjen! 


Unni Nagell-Erchsen og jeg i studio på innspilling av irmelindrake.tv.


Jeg blir intervjuet av Alf Inge Cleve-Stiansen i Leading Edge. 

 


Disse to bildene har inspirert utviklingen av forsiden på boken min som snart er klar - det er tatt av Nina Buzzi som har en helt super blogg om trender og mote, og hun har fotografert Dagny Thurmann-Hoelseth som er mer kjent som fargeeksperten Dagny.

Cheerio! 

 

 

, Bærum

Hei, og velkommen til bloggen min! Jeg har jobbet på ledelsesfeltet lenge - så lenge at jeg har sluttet å gjengi hvor mange år det er, haha. Jeg elsker fag og kunnskap og ønsker å spre mine kunnskaper og innsikter til flest mulig fordi verden trenger mer positivt lederskap. Jeg mener fremtidens lederskap handler om evne, vilje og handlekraft til å skape en mer positiv og bærekraftig fremtid, og til å mobilisere andre til å gjøre det samme. Jeg er stolt av min doktorgrad i strategisk ledelse fra Norges Handelshøyskole i Bergen, selv om skolen er enten hatet eller eller elsket blant folk flest. Det meste er ikke som man tror! Selv om jeg i dag er akademiker og en lykkelig medarbeider på Høyskolen Kristiania, er jeg ikke en som elsker teorier for teorienes skyld. Ledelse og lederskap utøves i praksis, og derfor har jeg viet min karriere til å bidra inn på kurs, programmer, tiltak, og prosjekter for praktikere og studenter i ledelse og lederskap. Jeg drømmer om å inspirere folk til å realisere drømmene sine, men uten å være blåøyd og naiv. Endring og innovasjon krever hardt arbeid, og går sjelden etter planen. Men det er så viktig!Det er vi selv som skaper morgendagen gjennom våre handlinger i dag. Her på bloggen skriver jeg med ujevne mellomrom om det som engasjerer meg, god lesning og takk for at du kom innom! Irmelin

Kategorier